22 oktober 2014

ÄPPELPAJ

Jag bara älskar äppelpaj och speciellt en med smuldeg på.
Jag äter dock LCHF och har gjort i ca 2 år och min kropp mår super, magen har lugnat sig och mina ökända blodsocker fall är helt väck.
Jag kan dock säga att jag inte superstrikt jag kan unna mig det ena och det andra, men då får man vara beredd på att ta konsekvenserna.

Jag har dock gjort som jag tycker en av de godaste äppelpajerna och den innehåller ingen gluten, för det är det jag klarar allra sämst.
 
 
 
 
Jag är ju en sådan där människa som slänger ihop saker och måttar oftast inte, så receptet blir bara ingredienser.

Hasselnötter
Mandlar
Kokosflingor
Smält smör
och någon typ av sötning.
Jag använder mig av honung eller rårörsocker.

Mixa Hasselnötter och mandlar blanda i kokosflingor.
Rör i sötningen och häll på smöret.
Det ska inte vara för flytande konsistens.
In i ugnen på 175 grader ( högre värme tycker jag det bränns vid så snabbt)
I ca 15-20 min

Kram
Sandra
 

6 kommentarer :

  1. Underbara bilder!!

    Önskar dig en fin dag!

    Kika gärna in hos mig! Jag säljer egendesignade armband till bra priser i mitt uf-företag!

    SvaraRadera
  2. Ser supergott ut. Ska den bakas i ugnen ?
    Kram Liselott

    SvaraRadera
  3. Mmmm. Dette så godt ut! Nydelige bilder!

    KLEM
    ANETTE

    SvaraRadera
  4. hallo, sandra, soooo schöne bilder, danke und liebe grüße von angie aus deutschland

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra