9 februari 2007

Litet skåp...

Dagens lanttips hos Spets och snor är att skaffa sig ett skåp. Visst vill man ha det franska lantskåpet i vitt men så länge får det duga med ett litet sött. Skåpet är från Miljögården och var ljusgrönt till för en vecka sedan när jag fick ett ryck och målade det vitt. Det blev så mycket bättre...

Madonnan och kakformen är loppis fynd.

Har alltid tyckt gamla biblar är så himla vackra så istället för att ligga i en kartong så fick de första parkett i skåpet. Glaskupan är oxå ett loppisfynd. Jag har sagt det förut man kan inte få nog av glaskupor...

I helgen fortsätter projekt Pysselrum, det börjar bli klart ska måla lite golvlister och sedan kommer det roliga INREDA..

Ha en helt underbar helg!
Sandra

11 kommentarer :

 1. Hej Hej!

  skåpet blev jättefint! jag vet förstås inte hur det såg ut från början:)kul med pysselrum, ser fram emot att se resultatet!

  SvaraRadera
 2. Det är fint med mindre skåp också! De fyller sin funktion och kan liva upp ett rum. Kul när det är glas så man kan visa fina saker som du gör!

  SvaraRadera
 3. Tycker också mindre skåp är jättefint (liksom stora), det blir mer som stilleben, och mindre förvaring, till skillnad från stora skåp. Och det gillar jag! :) Trevlig helg & kram!

  SvaraRadera
 4. Ønsker den en riktig god helg=)Så fine stemnigsbilder.Og for noen vakre loppisfund!!

  SvaraRadera
 5. å, så mange fantastiske bilder du har i de siste innleggene dine. Det skapet er kjempefint.Jeg har et skap i stua som ligner, men det er litt mindre. Det er skjønt med slike skap. :) MANGE herlige vårnyheter å se her. ;)

  SvaraRadera
 6. Nydelig skap og stemningsfulle bilder. Ha en god helg videre.

  SvaraRadera
 7. gamla böcker ska inte stuvas undan, de är ju så vackra, dina biblar, vad bra att dom får vara framme!

  SvaraRadera
 8. hej och gokväll... så himla fint skåp ,alla sakerna var väldigt fina ...grönt hmm när det går att ha det så fint vitt...:)

  SvaraRadera
 9. For et nydelig skap ! Akkurat passe stort. Og for noen skatter som ligger inni :)
  Ha en fin Søndag

  SvaraRadera
 10. Va vackert det var i skåpet! Min favoritmöbel är verkligen vitrinskåp..så man får ta del av vackra saker och inte gömma dom i skåp! Jag skulle vilja ha fler vitrinskåp.. :)

  SvaraRadera
 11. Superfint skåp! Var hittade du det? Har du tips på var man kan hitta likande? :-)

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra