24 februari 2020

MÅSTE MAN HA DET SENASTE

Efter en vecka med rejäl förkylning för 3 st familjemedlemmar där jag är inkluderad, så är vi på fötterna igen.
Dock är jag inte hundra återställd, men på god väg.

Runt 2011 gjorde vi en stor renovering av vårt kök och matrum, finns en flik till höger här i bloggen där du kan läsa  allt om hur den gick tillväga.
Vid den tiden var det väldigt populärt att göra egna skåp av gamla fönster och så gjorde även vi eller rättare sagt min man.
I dags läget ses det här skåpet som ett typiskt Romantiskt med touch av industri och kan väl vara ärlig och säga att jag känner mig lite passe med vita skåp.
Men det finns en speciell känsla med skåpet och att vi har gjort det själva osv, så vad jag vill säga med detta är.
Att vi har så lätt att byta ut möbler så fort det inte är på tapeten längre och vi konsumerar nytt hela tiden, känner att bör stanna upp och tänka vad som är viktigast.
Allt går så snabbt i dagens samhälle och även inredning, där vi eftersträvar någon slags perfektion som känns rätt ohållbar.

Skåpet är i alla fall perfekt för våra "fin glas " och porslin.

Kram
Sandra


1 kommentar :

  1. Hur jag kunde bosätta mig med min man med hjälp av Dr Ajayi stavmästaren, jag är 47 år med tre barn, en morgon för ungefär 8 månader sedan vaknade min man precis från sängen och nästa sak han sa var att vi borde skiljas om att han inte längre är intresserad av vårt äktenskap, de orden fick mig i balans och jag nästan besvimade, vädjade till honom och frågade vad som gick fel men han vägrade säga något, samma månad lämnade han huset och lämnade mig ensam med barnen och för att vara uppriktigt var det inte lätt för mig, sa till och med sin syster att hjälpa mig att be honom att förlåta mig om jag har fel med honom ovetande och alla grunder faller på ett döva örat. Jag sökte efter hjälp från olika plattformar men alla misslyckades tills jag läste en artikel om en spirituell man, en stavspelare som heter Dr Ajayi, jag förklarade mitt problem för honom och han sa till mig att ge lite information som jag gav honom, han berättade för min make är inte i sin rätta sinnesram, att han manipuleras av en annan kvinna, det är därför han söker skilsmässa, men han sa till mig att inte vara orolig att om tre dagar kommer alla mina bekymmer vara över och till min största överraskning efter trollformuleringarna gjordes av den stora Dr Ajayi, min man ringde att han är på väg hem igen och till och med frågade mig hur länge han har varit borta från huset, jag är verkligen glad att mitt äktenskap är räddat av den stora spell spellisten som heter Dr Ajayi, skilsmässan inträffade aldrig, jag fick en marknadsföring på arbetsplatsen, allt i mitt liv vänder sig till det goda och den stora spell spellisten Dr Ajayi är att tacka för allt detta. Om du har äktenskapsproblem, om du letar efter livmoderns frukt, om du vill få tillbaka din exälskare, om du vill ha lyckligtal för lotteri, om du behöver en skyddstaf, stav för rikedom osv ... Du är fri att kontakta Dr Ajayi för alla slags stavarbete och du kommer för evigt att vara stor för det eftersom alla dina hjärts önskningar kommer att uppfyllas. Du kan nå honom via e-post: drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp +2347084887094.

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra