25 augusti 2021

PÅ GRUND AV LJUSET

Ibland händer det och jag plockade fram kameran för att jag gillade ljuset som kom från ytterdörren.
När jag fotograferar till blogg och instagram handhåller jag kameran, vilket gör att jag behöver fotografera
med en stor bländare, ett högre ISO men jag måste ligga på en slutar tid 1/125 för att hålla skärpan.
Hade jag gjort dessa bilder för ett jobb hade jag använt stativ och utlösare.
I alla fall gillade jag ljuset och inget är stylat, bara två bilder när andan föll på.

Den här delen av vårt kök är som en passage från vår entré till matrummet, bakom de gamla dörrarna finns ett kaosartat skafferi och städskrubb.
Tur att det finns möjlighet att gömma undan kaoset bakom vackra dörrar, men en dag i höst ska vi rensa och organisera upp.
Det känns som det är höst när man börjar boa in sig, städar upp och förbereder sig för en vinter som till mesta dels spenderas inomhus.
Tanken med utrymmet jämte skafferiet var att sätta in en kamin, men det har efter 10 år förblivit en tanke.
Ärligt talat så känns det som att det endast kommer att vara en tanke, favoritbordet som jag kom över för en riktigt billig penning får stå kvar.
Hörnet fyller egentligen ingen funktion men det innehåller vackra ting och det känns skönt för ögat att vila på.


Den gamla tvättbrädan hittade jag på den lokal second hand och tycker om känslan av gammalt trä mot betongen.

Kram
Sandra


 

2 kommentarer :

  1. Very lovely old things in the corner!

    SvaraRadera
  2. God dag killar, min ex kärlekspartner återvänder till kärleken och litar på mig mer än någonsin tidigare. Hela mitt liv har jag aldrig trott att kärleksbesvärjelser skulle kunna få tillbaka min ex kärleksman Andrew, tills min vän presenterade mig för den riktiga trollformeln, tidigare har jag kontaktat några trollformler för att hjälpa mig men ingen av dem kunde hjälpa mig , några krävde mer pengar tills jag följer enkla instruktioner från den fantastiska kärleksförtrollaren Dr.Oduduwa via hans personliga e-post, jag kunde kommunicera och få omedelbar hjälp av honom för att återställa mitt äktenskaps kärlek och lycka. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) vem som helst kan likaväl få samma hjälp från honom idag för att få tillbaka förlorad kärlek eller återställa ett brutet förhållande och frånskild partner kan återvända till kärleken. det är möjligt eftersom det fungerar för mig inom 2 dagar, min ex kärleksman ringde mig på telefon för att be mig om ursäkt och just nu lever vi båda tillsammans i kärlek och lycka. tack till Dr.Oduduwa för hans begåvade och begåvade krafter att få tillbaka ex inom 34 timmar. WhatsApp-kommunikationsnummer: +2349129715420

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra