10 augusti 2021

ÄNNU ETT SLOTT

Hoppas ni har haft en skön semester eller fortfarande har.
Själv är jag tillbaka på jobbet, dag 2 och man kan erkänna att kroppen inte riktigt hänger med.
Jag rullar ur sängen efter två snoozningar och är galet trött, morgonmänniska är jag inte.
Det är det som jag älskar med att ha semester/ledigt att man få sova tills kroppen säger till att det är dags och vakna.

Vi har spenderat sommaren i Sverige och till största del i stugan i Halmstad, men tog några dagar på Öland tillsammans med 
våra vänner.
De två första veckorna var ju helt galet sköna med så mycket sol och värme, sedan har det varit ok men man vill ju gärna att värmen ska hitta tillbaka igen.
Det har då blivit en mix av stranden och utflykter, vissa av dom mer omtyckta av delar av familjen och vissa klagades det högt.
Som när vi besökte Tjolöholm Slott, första responsen på det förslaget var " Inte ännu ett j..vla slott "
Men det blev helt ok , visst var det inget jippie dock höll de humöret uppe och vi åkte efter besöket till en strand och badade.

Jag har själv aldrig varit vid Tjolöholm Slott innan, så för min del var det riktigt intressant och så vackert och välbevarat.Utsikten från slottets baksida är inte fy skam.Så vacker del på baksidan av slottet.

Möts av fina blommor i hallen .

Jag föll verkligen för det som kallades Biljardrummet.


Vackert ljus i kapellet.

Kram
Sandra

 

2 kommentarer :

 1. Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slutade han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningshanterare som kunde hjälpa mig att trycka en trollformel för att få honom tillbaka men jag är typen som aldrig trodde på stavning, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade ut stavningen och han berättade att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckligt tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med relationer, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e -postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom/sjukdom
   4) Äktenskapsförtrollningar
   5) Graviditet
   6) Uppbrottsspells
   7) Dödsförtrollning
   8.) Du vill bli marknadsförd på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här underbara mannen om du har problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra