11 september 2019

MINA TRE FAVORITER

I början av maj vad jag tillsammans med min dotter och min mor i Paris.
En resa som lärde mig mycket om mig själv och att jag klarar så mycket mer än vad jag trott.
Jag är inte van att resa själv och nu stod jag ansvarig för nästan allt, flyg,var man kan köpa biljetter till Metron, hur man hittar runt i denna myllrande storstad, var ska vi äta och mycket mer.
Jag lyckades med bravur alla dessa ting och till min stora fördel är att jag inte är rädd för att fråga människor om hjälp även om jag inte prata ett ord franska.
En resa att minnas och ge sig själv en rejäl klapp på axeln, andra kanske tar det med en nypa salt.
Men för mig var det ett stort steg och insikt.

Tänkte idag visa mina 3 favoritbilder ( om man tar bort dem på kära dottern ) från resan.

Bilden ovan är tagen uppe vid Sache Coeur och gillar att Eiffeltornet tonar upp i mitten.

Från vårt hotellrum fanns detta vackra fönster.
Gillar de olika material, det skavda och det operfekta.

Nere i Pantheon fanns dessa vackra valv.

Kram
Sandra

3 kommentarer :

 1. Godvänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sweden, jag är läkare av yrke, 45 år. Läs mitt sanna livsvittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon att läsa den här artikeln just nu. Efter att ha varit i ett förhållande med Abeg Erickson i flera år, han gick upp med mig, men jag ville ha honom tillbaka så mycket, för jag älskade honom , Jag frågade honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag har förklarat att jag hellre skulle kontakta ett stavar som kan hjälpa mig att stava det tillbaka, men jag hade den typen av person som aldrig tänkte på en stava inget annat val än att prova, jag mailade stavningskanalen och han berättade för mig att det var ett problem innan tre dagar, han kastade Love stavningsdelen i luften och förvånansvärt andra dagen var det omkring 6.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad över att han svarade på telefonsamtalet och han var så ledsen för allt som hände . Jag var så glad att vi började leva tillsammans lyckligt. (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

  SvaraRadera
 2. Goddagshälsningar till er alla, som ordspråket säger ... "läsare är ledare" Mitt namn är Aliena Janice från Singapore, jag är en läkare av yrke, för några dagar sedan läste jag online publicerade kommentarer på en förhållande rådgivning blogg. en dam från München baserad journalist avslöjar hur hon permanent botade svag erektion och snabb utlösning inom tre veckor efter att hans fru lämnade honom på grund av sjukdomen medan hon fortfarande läste sin historia som hon sa ... mannen som hjälpte henne att uppnå allt detta kallas Chief Priest Oduduwa tar tillbaka sin ex fru efter separationen. Jag hade tur att kopiera Dr.Oduduwas personliga kontaktadress för att kommunicera med honom personlig för hjälp (dr.oduduwaspellcaster(at)gmail. com)
  Jag kommunicerar med samma präst Oduduwa på grund av mina utmaningar i äktenskapslivet behöver hjälp på mirakulöst sätt. För sju månader sedan såg min man Anderson rakt mot mitt ansikte och sa att det var mellan oss att vi var klara med vårt äktenskap, han tog bort min son Felix och reser i vårt land för att bo i Spanien, sedan dess har jag försökt att ringa och skicka meddelanden till honom via telefoner, socialmedian och e-post men han blockerade helt min linje från att nå honom, jag var så frustrerad och behövde hjälp för att åtminstone få prata med vår son Felix, jag lästes för att be om ursäkt även när vi båda vet att han har gjort mig orolig, han tog bort min son från mig i över sju månader. denna situation dödade mig varje dag jag var deprimerad och jag behövde desperat brådskande hjälp och lösning för att lösa detta problem så jag kontaktar e-postadressen till Dr.Oduduwa eftersom jag tror att han bara kan hoppas att hjälpa mig att få tillbaka min man hem med min son tillbaka . Dr.Oduduwa försäkra mig om att han kan hjälpa mig att föra honom hem igen, jag följer och följer hans instruktioner steg för steg, 2 dagar efter att Dr.oduduwa lunch en Magic Love-spell på min vägnar vid sitt tempel, ringde min man Anslund till mig mobiltelefon för att be om ursäkt, han var ledsen för allt han gjorde för att skada mina känslor och han återvänder hem till mig med sonen Felix, jag är så glad idag att jag har restaurerat min familj och min man och jag älskar varandra mer än någonsin tidigare nu. Tack till Dr.Oduduwa love-spell caster för att ha tillbaka min man hem. Jag och min kärlekspartner är evigt tacksamma för Oduduwas hjälp.
  Jag lovar att dela mitt goda vittnesbörd för att berätta världen om Dr.oduduwa förmåga att återupprätta äktenskapet tillbaka till livet, jag insåg att det här skulle vara bra att dela här, eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också som jag hittar i mig nyligen, jag " Jag är ett levande vittne om att det fungerar för mig, min man återvänder hemma inom sju dagar.
  WhatsApp-nr .: +79268011965

  SvaraRadera
 3. I absolutely love Dr. Leonard's approach to natural-looking results! It's so refreshing to see a specialist who truly understands that less is more when it comes to aesthetics. His expertise in achieving rejuvenated outcomes while maintaining a natural appearance is truly impressive. If you're in Dubai and looking for subtle enhancements like under eye filler Dubai, Dr. Leonard is definitely the one to trust for results that boost confidence and self-esteem.


  SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra