2 februari 2024

VAD ÄR DEN ?

Den ständigt fotograferade hörnan i köket, ett hörn som är väldigt mörkt och det gäller att vänta på att ljuset ska hitta dit.
Det gäller att tajma när solen skiner in runt 12-13 snåret.

På bordet brukar det ständigt ske en förändring och nu består stillebenet av ett gäng apelsiner i ett vackert brun spräckligt fat, en gammal urna med torkad eukalyptus, mimosa och en fantastisk roligt ljusstake som kommer från Mexiko.
Den är så där underbart ful snygg och den blir något annat, me love.

Jag har ett tag letat efter en tavla att ha ovanför bordet och tanken runt den att det skulle vara ett köksmotiv, jag har hållit utkik på second hand och loppis ett tag och för någon vecka sedan fann jag den.
Grymt nöjd !  


Snart tar vi fredag, ska först dammsuga huset.

Go fredag och helg !

Sandra 

 

1 kommentar :

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år, gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte om att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Kärleksbesvärjelser
  2) lösning och bot mot all sjukdom
  3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
  4) Äktenskapsbesvärjelser
  5) Graviditetsbesvärjelse
  6) Uppbrottstrollformler
  7) Dödsbesvärjelse
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra