25 december 2021

JULDUKNING 2021

Juldukningen 2021.
Levande ljus,gran, lärk,tuja,apelsiner och hyacinter.
Jag väljer att göra mina dukningar efter vad som finns hemma, under många år har jag samlat
ihop tyger,ljusstakar,vaser på second hand och det kommer till användning när jag gör dukningen.
I år har jag använt mig av linnetyg som bas, vita tallrikar och gjort en "girlang" i mitten av bordet av granris, tuja, apelsiner och lärk.
Olika ljusstakar i mässing,glas och några blockljus för att gå olika höjder, har även använt mig av ljusmanschetter som du lätt kan hitta på loppis.
Servetterna har jag rivit från ett tyg som också är ett fynd liksom servettringarna som egentligen är ringar som du hänger gardiner i.


 


God Fortsättning!
Kram
Sandra

9 kommentarer :

 1. Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff.
  write for us on digitalmarketing

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år gjorde han slut med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom men jag är typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget val än att prova det, jag mailade trollformlern, och han sa till mig att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han förtrollade och överraskande nog den andra dagen, klockan var runt 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag blev så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckliga tillsammans igen. Sedan dess har jag gett ett löfte att alla jag känner som har problem med relationen, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla trollformaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Kärleksbesvärjelser
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Örtkur för alla sjukdomar/sjukdomar
   4) Äktenskapsbesvärjelser
   5) Graviditetsbesvärjelse
   6) Uppbrottstrollformler
   7) Dödsbesvärjelse
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har några problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Thanks for sharing this with so much of detailed information, its much more to learn from your article. Keep sharing such good stuff.
  Lily Lockett

  SvaraRadera
 3. DA Italia is one of the fastest growing company in India. We make leather goods like Wallet, Bag, Belt and Other Accessories. We are leather goods manufacturer in india.
  leather wallets manufacturer

  SvaraRadera
 4. This is one of the best website I have seen in a long time thank you so much, thank you for let me share this website to all my friends대전콜걸샵추천
  대구콜걸샵추천
  인천콜걸샵추천

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra