1 april 2021

PÅSKÄGG

Sist jag skrev något här var det jullov, nu är det Påsk och har tänkt många gånger att jag ska skriva några rader här.
Men jag har helt enkelt prioriterat bort bloggen och bara hållt till på Instagram, och även där är jag inte lika aktiv längre.
Det är helt enkelt svårt att få allt att passa in i en vardag och jag har ärligt talat inte orken att hålla det tempot som behövs för att hålla sitt Instagram levande.
Så beslutet är att göra det när jag känner att andan faller på, visst man tappar följare, man syns inte m.m men det är inte värt att köra slut på sig heller.


Nu fall andan på och jag tänkte visa de fina äggen som jag fixade med hjälp av min man.
Jag pysslade och fixade jättemycket förr, men har helt tappat den biten.
Men dessa var enkla att göra och bestämde mig för att de ska jag göra.

De är gjorda i gips och i länken nedan ser du hur man kan göra dem
https://www.residencemagazine.se/diy/diy-sa-gor-du-en-trendig-kruka-i-gips/7406621



De finaste äggen köper jag från en vän till mig och de är så goda.

Önskar Er en skön Påsk.

KRam
Sandra

 

5 kommentarer :

  1. Lovely photos! So warm and harmony.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, släppte han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformel som skulle kunna hjälpa mig att besegra för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformel, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade trollformulären, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var klockan 16.00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
      1) Love Spells
      2) lösning och botemedel mot all sjukdom
      3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
      4) Äktenskapstavlar
      5) Graviditetsförtrollning
      6) Breakup Spells
      7) Dödsförtrollning
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här fantastiska mannen om du har några problem för en hållbar lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Jag vill säga ett stort tack till mannen som står bakom mina leenden idag genom att återförena mig och min man efter att han skildes från mig, Dr Kumar som är en mycket kraftfull trollformulär tog min man tillbaka till mig och fick honom att be mig att förlåta honom för allt han gjorde mot mig, jag saknade honom verkligen så mycket och älskade honom alltid. Jag är glad att ha honom tillbaka i mitt liv och alla mina uppskattningar går till Dr Kumar för att han hjälpte mig och återförde min man till mitt liv med hans stora krafter. Mina vänner där ute som går igenom äktenskap, förhållanden och skilsmässa frågor, jag försäkrar dig att du kan få din älskare tillbaka till ditt liv med hjälp av Dr Kumar. Du kan nå honom på hans e-post: (spellcasttemple@gmail.com) eller så kan du ringa och whatsapp honom på hans telefonnummer +2347051705853. Än en gång uppskattar jag verkligen det arbete som Dr Kumar gjorde för mig och han är verkligen relationsdoktorn.

    SvaraRadera
  3. BÄSTA KÄRLEK STAVRIG FÖR ATT FÅ DIN EXA ÄLSKARE, MAN, HURU, FLECKVÄN ELLER POJKVÄN TILLBAKA. LÄGG TILL HONOM PÅ WHATSAPP: +1-7252404536
    Jag är väldigt glad idag med min familj. Jag heter Klaudia Kusa. Min man lämnade mig i ett år nu, och jag älskar honom så mycket, jag har letat efter ett sätt att få tillbaka honom sedan dess. Jag har provat många alternativ men han kom inte tillbaka, förrän jag träffade en vän som kastade mig till DR JOE, en kraftfull trollformler som blev intresserad av mitt fall och återställde kärleken och lyckan jag och min man delade och efter 48 timmar som garanterat . min man kom tillbaka till mig och mina barn och resultatet var verkligen fantastiskt. DR JOE finns alltid där för att hjälpa dig och nu kan du kontakta honom nu är han alltid online eller e-posta: drjoesolutionspells@gmail.com eller whatsApp-nummer +1-7252404536

    SvaraRadera
  4. Hej alla här ute!! Min fästmö lesbisk som lämnade mig är tillbaka, jag vill dela mitt vittnesbörd det är min lycka med er alla på denna sida, förra året lämnade min lesbiska fru mig för en annan kvinna, hon övergav mig ensam och jag saknar henne, eftersom allt var så svårt för mig eftersom jag verkligen älskar henne så mycket, jag tappade inte hoppet jag gjorde mitt bästa för att få tillbaka henne när jag sökte på nätet och läste vittnesmål från Dr WALE hur han har hjälpt människor att komma dit Ex älskare tillbaka, jag hade inget alternativ än att söka hjälp, jag kontaktade Dr WALE och förklara mitt problem för honom, Dr WALE garanterar att jag inte oroar mig, det kommer att hjälpa mig att kasta en återvändande kärleksförtrollning för mig, som kommer att föra tillbaka min lesbiska fru och försäkra mig inom en vecka, det var precis som en magi min fru som lämnade mig kommer säkert tillbaka tillbaka, jag kunde inte tro när hon lämnade den andra damen och hon kom tillbaka till mig med så mycket kärlek och omtänksam vilja är tillsammans nu, jag kommer aldrig att glömma detta hjälp som Dr WALE gjorde för mig, en kärleksform som förde tillbaka min fru. Om du är här och behöver hjälp med att få tillbaka ditt ex, kontakta Dr WALE via denna WhatsApp/Viber: +2347054019402 ELLER e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra