19 november 2019

JUL WORKSHOP MED ANNA STARRÉN HOS VILLA STRÖMFORS

Helgen har jag spenderat på Villa Strömfors, en helt magisk villa  (läs mer här )
Till denna magin hade Anna Starrén lagt sin jul touch och känslan infann sig direkt.
Särskilt när doften av saffran och glögg slogs mot en när man steg innanför dörren.

Tillsammans med ett gott gäng hade Anna en jul workshop med blommor, kransar och annat smått och gott som hör julen till.
Dessutom hade House of Flowers med sig helt fantastiska blommor som vi fick ta del av till våra alster.

Efter några timmars skapande passade vi på att basta och sedan inta en fantastisk god trerättersmiddag med sköna samtal.

 Till sist kom tröttheten och jag gick till rum nr 4.
(PS : rummet är magiskt och det var bröllopssviten DS)

Tyvärr inga bilder därifrån då det var för mörkt för att fotograferat.

Söndagen gick i samma kreativa anda, där en god frukost samt lunch och denna vackra dessert blev pricken över i:et.

Nu är man peppad till tusen.


TACK !
VILLA STRÖMFORS
och
ANNA STARRÉN 


för magiska dagar.

Sandra

4 kommentarer :

  1. Hej, säsongs hälsningar till alla mina vänner jag är här för att berätta lite om hur jag fick min hsnabd tillbaka med hjälp av en stor man som heter baba Amiso. Jag heter Alice Lucas, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har min man och jag varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr.Amiso kan hjälpa till att få tillbaka artiklar snabbt. Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då han gjorde en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan den dagen var vårt äktenskap nu starkare än tidigare, allt tack vare Dr.Amiso. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Amiso verklig och kraftfull stångskärare att jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i en tid av problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, vill känna igen i världen eller cancerfrågan, vill gifta sig med älskaren efter ditt val eller skilsmässor, hälso- eller äktenskapsproblem, jobbfrämjande och framgång, vad som helst, gör inte ge upp, inte mer gråta, kontakta denna kraftfulla stavning nu. Här är hans personliga e-postadress på: herbalisthome01@gmail.com

    SvaraRadera
  2. Wowwww ...love this post.....love from me Ria 💕💕💕

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra