17 april 2019

SECOND HAND STYLE

Jag har sedan tonåren haft ett intresse att handla på auktion, loppis m.m. då var mest ting som var intressant.
Sedan började även intresset att handla vintage kläder och jag tror att ett av mina första "second hand " vintage plagg var en skinn jacka i ljust skinn från 70 talet och inhandlades i Los Angels.
Efter det har det bara rullat på och idag handlar jag det mesta av mina kläder, väskor och skor second hand, det som jag handlar nytt är underkläder och vissa basplagg.

Jag har en förkärlek att hitta klänningar, kjolar som gärna får komma från 60 -70 talet, dock finns det en nackdel med dessa och det är oftast att de är väldigt små i storlekarna.

Varför jag handlar på second hand är bland annat pga av miljön.
Sedan tycker jag om att hitta unika plagg som inte alla andra vandrar runt i  och sedan av ekonomiska skäl.
Har levt många år på föräldrapenning och när jag studerade tog jag inget lån utan levde på bara bidraget och genom att jag handlade på second hand kunde jag fortfarande ha en roligt garderob.



Kram
Sandra

1 kommentar :


  1. لذلك تحرص شركتنا ارخص شركة مكافحة حشرات بالرياض كأفضل الشركات الموجودة فى الرياض على التخلص من جميع الأفات الشرسه مثلا الفئران وغيرها من القوارض التى من الممكن ان تكون سبب فى تدمير اغراض اى منزل او قد تسبب بعض الامراض اونقلها.شركة مكافحة النمل الاسود بالرياض _ شركة مكافحة الصراصير بالرياض _ شركة مكافحة البق بالرياض _ شركة مكافحة الوزغ بالرياض _ شركة مكافحة الثعابين بالرياض

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra