22 september 2014

SVÄRMORSTUNGA

Idag blir det en närbild på skåpet i hallen uppe, här finns de få böcker som jag äger och en del av alla de miljoner tidningar jag äger.
Vill läsa mer men det är något som alltid blir bortprioriterat.
Efter många års frånvaro och med en tanke om att en sådan växt kommer inte in hos oss igen, står det nu en svärsmorstunga på skåpet.

KRam
Sandra

4 kommentarer :

 1. Hej Sandra! Så himla snyggt och personligt som alltid hos dig. En svärmorstunga har jag aldrig någonsin haft hemma hos mig:)

  Idag har jag gjort ett inlägg med bilder på de två linnepåsar som jag köpte hos dig på Loppis de Lux. Jag tog efter din idé och använde dem som kuddfodral. De ligger nu i järnsängen och jag blev så himla nöjd med hur det blev! Tack för inspirationen!

  Ha en finfin start på denna nya härliga vecka!

  Kramar Johanna/Vardagskärlek

  SvaraRadera
 2. En svärmorstunga, vad roligt och jag håller med det blev verkligen supersnyggt!!

  SvaraRadera
 3. Two things; I really like the color you have on the wall behind the cabinet - very attractive. Secondly, I now have three mother-in-law plants setting along side of the table where I write my blog from here at the lake. They are a little more than one meters tall and make a great room divider. I think they like looking at the gardens ands the lake as much as I do. HAHAHA Great post as always. Jack

  SvaraRadera
 4. Så vackert. Svärmorstungor är fantastiska blommor för de är inte bara snygga (enligt mig) de är fantastiska luftrensare också och i dessa tider då vi omges av så fantastiskt mycket gifter så skadar det nog inte att ha en sådan suverän blomma i rummen. (jag har strategiskt ställt en svärmorstunga var i barnens rum i en förhoppning att minska gifterna bland alla leksaker)

  fin dag till dig
  Annie

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra