28 februari 2013

MOODBOARD FEBRUARI

MOODBOARD FEBRUARI
Februari är sedan vi fick barn en månad som går i sjukdomarstecken och så blev den även i år.
Hemmet står som sagt väldigt stilla och jag söker inspiration inför våren, i år blir det dock att göra det bästa med det man har här hemma.
Det är lite svårt att shoppa loss när man lever på en lön, för nackdelen med all inspiration man söker är ju att man gärna vill ha det som andra har.
Ett ha begär utan dess like uppstår och det känns ibland väldigt svårt att stå emot särskilt när inredning är ens största intresse.
Loppisar är ju perfekta på så sätt att det inte kostar så mycket, men en sak här och en sak där det blir mycket i slutändan.
Så man får släppa avundsjukan vad andra har och vara nöjd med det man har, svårt är det men livet handlar ju om prioriteringar och göra det bästa av det man har....
Eller vad tror ni...

Så mitt februari har gått i sökandes tecken inom mig och utom mig...

Kram
Sandra

7 kommentarer :

 1. Ja och många gånger har man hemma i knutarna sådana saker som man kan fixa om, lite målning, band eller spetsear med det kommer man ganska långt.
  Kram, Monica från MINA TVÅ HEM

  SvaraRadera
 2. hej Sandra!

  Det som är så kul med Din blogg är att jag får massa inspiration att greja med det som jag redan har.

  -ok, en hel annat skulle jag ju oxå vilja ha förstås...det kan jag villigt erkänna, men som den vise säger,

  "man får glädjas åt det man har inte sörja för mycket det man saknar"...

  jobbigt men sant, hi hi

  ha en fin helg
  mvh Mia

  SvaraRadera
 3. Men det är tack vare, eller på grund av ekonomin som din blogg är så fantastisk. Du har en otrolig förmåga att med små medel skapa och göra det hela så oerhört personligt, ni har verkligen gjort det bästa av det ni har!
  Jag känner stor inspiration här i Vintage House och jag tror faktiskt inte att du vill ha det som andra har. Men visst handlar mycket om prioriteringar.

  Varma tankar från mig,
  Cia

  SvaraRadera
 4. Hej Sandra !

  Jag håller med Cia.. kreativiteten blir ett måste när ekonomin är skral. Inne hos dej får jag inspiration o ser lösningar o idéer som jag inte hittar ngn annanstans. Det här habegäret får jag oxå jobba med...viktigt att även söka inom sig som du skriver.. annars förlorar man sin själ !

  En finfin helg till dej !

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Vi är i ungefär samma läge som er med begränsad ekonomi och man känner sig lite uppgiven över att behöva begränsa sig. Jag har hittat din blogg alldeles nyligen och den har gett mig ny energi och hoppfullhet. Det har blivit en positiv utmaning att hitta det vackra i det man redan har och att försöka se möjligheterna. Tack o trevlig helg! /Martina L

  SvaraRadera
 6. Ja, vem drabbas inte av det där habegäret ibland. Men det är nog bra att man inte kan köpa allt direkt utan att man stannar upp och reflekterar.

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 7. Kära Sandra! Tänk på att du har världens största rikedom i dina fina friska barn. Det dyrbaraste du kan ge dem är din tid och närvaro. Grejer klarar de sig utan. Tro mig!

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra