10 augusti 2011

BLEV DET SOM JAG HADE TÄNKT MIG

Blev denna semestern som jag hade tänkt mig? Både ja och nej.
Ja vi var på Legoland och lite andra små tripper som var planerade , men jag hade absolut tänkt mig mycket mer loppisbesök.
Stanna till när man såg en skylt ut med vägkanten, istället när vi såg någon tittade Mikael på mig och jag sa orkar inte vi kör på.
I Halmstad och omnejd brukar vi besöka en hel del loppisar och mysiga butiker, jag tog mig till hela en loppis..
Så fynden har varit väldigt få.
Jag tror att den intensiva våren med sjukdomar och renovering tog ut sin rätt och vi kände för det mesta att bara ta det lugnt och inte flänga runt, vilket har varit toppen.
Laddat batterierna för höst och vinter...

Igår bestämde jag dock mig för att ta en tur och det blev några fynd med mig hem, idag visar jag två av de tallrikar jag hittade.
Det är de med 3 st kronor på, jag har ju en svaghet för gamla militära ting och dessa har jag länge velat ha.

Har ni haft en bra loppissommar och något speciellt fynd som känns extra roligt?

Ha det så gott!
kram
sandra

17 kommentarer :

  1. Jättestöta tallrikar ♥ Min semester blev som jag tänkt i alla fall. Och loppisar inte än enda...jo en som var urkass så den förtränger jag.
    Kram Maria

    SvaraRadera
  2. Samma sak här, har inte riktigt orkat ånga på ute på vägarna utan tycker den bästa avkopplingen har vi härhemma. Dessutom har jag ingen loppisråtta till man som undviker att svänga in vid loppis skyltarna.
    Ha det gott,
    Eija

    SvaraRadera
  3. Fina tallrikar, de har jag aldrig sett förr... Jag tycker loppissommaren har varit lite skral, men den tog sig lite mer på vår Österlentur.. Vilket fynd jag är mest nöjd med? Kanske den röda industriskrivbordslampan... Nej, det är nog en trälåda med järnhandtag.. Hade bara sambon gått med på en 50-tals provdocka, hade det absolut varit den... hihi.. (Än finns det hopp, hoppas jag!)
    Må så gott, kram!

    SvaraRadera
  4. Ibland blir det inte som man tänkt, jag har också bara varit på en enda loppis. Där hittade jag en hatthylla, och det var ju bra. Gillar dina tallrikar, jättefint med kronorna. Allt ditt porslin är superfint.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. heisan,
    fine tallerkner du fant, ja noen ganger orker man ikke,sånn er det bare,
    ikke vært på loppis ennu jeg, men det skal være her i august,utendørs, så dit skal jeg, ser ikke etter noe spesielt men alltid moro å kjenne på atmosfæren,
    å kanskje en er heldig å finne noe,
    ha en fin dag vennen.
    klem fra sylvia

    SvaraRadera
  6. Fina tallrikar!!
    Jag har aldrig varit på så mycket loppis som denna sommar ;)) Då har jag också en man som totalvägrar ;(( Många fina fynd har det blivit men också en del ställen som man mått illa av att gå in på så kvaliteten är varierande tyvärr ;))
    Ha det gott
    kram susanne

    SvaraRadera
  7. Jag har också besökt mycket färre loppisar än vanligt, och jag har heller inte hittat de där riktiga godbitarna. Åker till Danmark på loppisrunda i slutet av augusti, där blir man aldrig besviken. Har de tallrikarna använts på ett regemente?
    Kram Pia

    SvaraRadera
  8. Hejsan!

    Loppisbesöken har varit få för mig också.. har samma "problem" som du med en make som inte orkat stanna till - utan har velat åka vidare..

    Vi har varit mkt uppe i stugan - och så avslutas semestern med två veckor hemma (då maken börjat jobba) och dessa två veckor har nästan varit de bästa - även om vi jobbat på med målning och takbygge.

    Men det är så skönt att bara vara hemma!

    Kramen Jenny

    SvaraRadera
  9. Hej!

    Jättefina tallrikar du fyndat! Jag har hittat en hel del mindre saker i sommar som jag sökt efter länge. Men ibland orkar man ju helt enkelt inte, det viktigaste är ju ändå att ha tid med familjen, eller hur?

    Ha en toppendag!

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  10. Jag håller med dig! Det kom en loppiströtthet över mig denna sommar. Jag har min bror ett par hundra meter från Östregård i Moheda och har passerat flera gånger i sommar. Men när man ser hundratals bilar utanför... Jag har tänkt att vi tar det här i september. Och på Erikshjälpen i Växjö blev jag i det närmaste attackerad av en gubbe i kön för att komma in när de öppnade. De har vakter på Erikshjälpen!! Så då tappade jag sugen. Men jag hoppas den återkommer för det är ju så härligt att göra fynden!!
    Kram
    Ellinor

    SvaraRadera
  11. Har inte heller besökt många loppisar denna sommar. Bara jag som gillar det i min familj så oftast blir det att vi bara med ett stön åker förbi skyltarna efter vägen.
    Ha de så bra, kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  12. Min man har haft ett fantastiskt tålamod med mig och mitt loppisrännande denna sommar. Tror nog han tycker det är lite kul själv också! Mest nöjd är jag nog med Reda-hyllan jag hittade, men har också hittat mycket annat kul =) // Pia

    SvaraRadera
  13. Åhhh - gissa om jag känner igen det där!! Mannen som himlar med ögonen varje gång jag vill på loppis. Han och sonen var på Öland på fotbollsturnering och det första han sade när han kom hem igen var: "vi körde förbi MASSOR med loppisar och det var så HÄRLIGT att bara köra förbi...". Kul!

    Fina tallrikar!

    Mitt bästa loppisfynd i sommar måste vara dotterns cykel för 50 kr, en rosa :)

    Kram Jenny

    SvaraRadera
  14. Hej
    Det blir inte alltid som man tänkt sig...
    Dina tallrikar är i allafall jättefina i din fina hylla.
    Ha en fin kväll.
    Kram
    Jessica

    SvaraRadera
  15. Så fina tallrikar, i bland får man vara glad för det lilla;) Jag har inte varit på en enda....Kram Johanna

    SvaraRadera
  16. Gillar verkligen dina loppisfyndade tallrikar!!!

    Kram/M

    SvaraRadera
  17. Det har blivit dåligt med loppis för mig med. Men än är ju sommaren inte slut (hoppas jag)
    Tallrikarna, både de nya och befintliga, är jättefina!! Kram!

    SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra