9 december 2010

HJÄLPA TILL!!

Idag handlar mitt inlägg om att hjälpa någon att få sin dröm att gå i uppfyllelse.
Karin är en tjej som för 3 år sedan fick sin lilla tjej Tyra, tyvärr var graviditeten mycket besvärlig och Karin fick allvarliga problem.
Hon skriver på sin blogg
"När jag var i vecka 10 slutade min magsäck och tunntarm att fungera. Dvs att jag varken kan äta eller dricka utan att omgående kräkas upp allt igen. Så sedan augusti -07 lever jag på dropp genom en direkt port in i blodet".
Läkarna trodde att problemen skulle försvinna efter hon hade fött sitt barn, men tyvärr inte.
Karin skriver
"I mars -08 föddes vår dotter Tyra. Alldeles, alldeles underbar! Läkarna räknade då med att min kropp skulle återgå till det normala men så blev dock inte fallet. Utan problemen fortsatte i samma omfattning. Jag har under de här tre och ett halvt åren tappat 40kg i vikt. Jag har under åren drabbats av en rad bakslag bl.a ett 15-tal blodförgiftningar varav jag vid vissa av dessa bara varit en hårsmån från döden. Drabbades även i januari i år av en livshotande propp i magen som har gjort att mina ben inte bär mig några längre sträckor utan är numera hänvisad till rullstol vid längre förflyttningar. Jag har träffat de främsta specialisterna inom mag-tarm motorik i Sverige, dessa har i sin tur konsulterat kollegor runt om i världen men tyvärr utan att komma närmare en lösning."

Nu har hon startat en insamling på sin blogg att hjälpa henne och hennes familj få åka på en semester.
 

Min dröm..."-insamling


För ett tag sedan så nämnde jag här på bloggen att jag fått en förfrågan om att starta en insamling för att få min dröm uppfylld att resa med min familj för att uppleva livet utan sjukhus, sjukdomar. Tid att bara vara en familj helt enkelt!


Idag går startskottet, genom en ängel utan vingar som engagerat sig och så oerhört generöst bidragit till att göra detta möjligt. Så nu hoppas jag att Ni kan hjälpa mig med min dröm...

Gå in på KARINS bLOGG
http://karinstyratjej.blogspot.com/

och hjälp till, det har jag gjort.
Man blir bara så ledsen när man läser om hennes kamp och det känns så skönt att kunna Hjälpa henne.

Kram
Sandra

5 kommentarer :

 1. Hejsan Sandra!
  Vad fint av dig att sprida hennes önskan, klart jag ska vara med och hjälpa henne. Läste lite på hennes blogg nu på morgonen men ska snart gå tillbaka och förjupa mig lite. Blir så ledsen för hennes skull, så ung men stark hon verkar.
  Kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 2. Vilket livsöde!
  Man blir så tacksam att man är frisk när man läser detta. Ska gå in på bloggen och se om jag kan hjälpa henne.

  Ha det så bra!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Så tragiskt och vad orättvist livet är. Ska genast besöka hennes blogg och så generöst av dig att dela med dig så vi andra också kan hjälpa till

  Kram

  SvaraRadera
 4. well done Sandra!!!
  I am going to visit her!

  SvaraRadera
 5. Ja vad ska man säga...ibland önskar man att man kunde göra mycket mer.

  Kram,
  Regina

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra