5 januari 2010

Renovering

I somras var jag nere hos Nina Hartmann och besökte hennes dåvarande showroom som låg i hennes hus i Ängelholm. När jag steg innanför dörren blev jag helt förälskad;) det var ljuvligt ljuvligt. Efter har varit i hennes showroom fick jag även se köket och vardagsrummet, satt och njöt medan jag ammade lillkillen.. När jag kom hem var jag helt lyriskt, ville riva ner väggar, hitta gamla skåp, sätta upp en kakelugn, hitta gamla fönster och dörrar. Min kära man slutade nog lyssna efter ett tag och tänkte jobb jobb jobb..

Här är Ninas ljuvliga kök. Perfekt enligt mig..

Här är Nina själv i hennes dåvarande showroom. Underbara saker från Frankrike och Belgien. Copyright © Maria-Isabel All rights reserve


Ja något nytt kök blir det inte under 2010, tyvärr. Men man måste ibland vara realist och inse att när man är mammaledig och har varit det under 2 års tid är inkomsten inte speciellt stor. Visst blir man lite ledsen när man inte kan köpa det man vill och göra det som man drömmer om. Men man får vända det till att man får vara hemma med sina två godingar och den tiden kommer aldrig igen.
Vi har kommit överns om att smygstarta med köksrenovering och ta ner 2 st väggar.

Här ska vi öppna upp så vi får ett större rum ut till hallen.Hade velat öppna upp väggen in till köket oxå, men den är bärande så det får vänta till vi börja med den stora renoveringen.

Sen ska vi öppna upp den här väggen som leder ut till en mörk hall som inte används till något.

Öppna ytor med massa ljus är vad som gäller här hemma nu.
Vi ska sätta igång i början av februari.
Längtar redan..
Ha det så gott!
Sandra

7 kommentarer :

 1. Hej!
  Det blir helt säkert jätte fint!
  Det är så roligt att få göra ordning sitt kök..
  Vi har ju renoverat vårt kök med riktigt små medel. Allting går. man blir väldigt uppfinningsrik när man inte har så mycket pengar..
  ha det så gott..
  kram Anna..
  ps,, du har mail

  SvaraRadera
 2. ojdå.. var inloggad med min andra mail..
  kram mylovelythingsanna

  SvaraRadera
 3. Your blog is wonderfull, I love visiting it ! HAPPY NEW YEAR !

  SvaraRadera
 4. Åhhh vad roligt..du må tro att jag är imonerad av Ninas hem jag också, när vi renoverar köket så kommer jag att kika mycket på hennes..
  Kraaam Anette

  SvaraRadera
 5. Ja, den där Nina har ettt vansinnigt vackert hem, inte bra för hälsan! Så fint det blir med större öppning till hallen hos er och vilken gudomlig juldukning du hade,m inspirerande! Mari.

  SvaraRadera
 6. ursäkta. jag var inloggad med min andra mail!!


  Kram Anna Mylovelythings...

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra