30 november 2008

Första advent !

Det har hänt en hel del sedan senaste inlägget.
Vi har varit i Lund, Köpenhamn,Göteborg och idag Moheda.

Jag har i år gjort 2 st adventsljusstakar denna står i köksfönstret och inspirationen har jag fått från http://www.alskarsott.blogspot.com/ Siffrorna har min mans släkting skrivit.
Den andra står på köksbordet och är en mosskrans med kottar och plåtsiffror.

Förra helgen var vi i Köpenhamn och vi gick på Tivoli och jag kan verkligen säga att vi hade julstämning!! För det första så var det så fruktansvärt kallt brrr, sedan snöade det. När vi kom tillbaka till Malmö var det snöstorm.

Vi bodde hos min mans syster i Lund förra helgen och där ligger en av mina favoritaffärer http://www.lovisapalandet.se/ Det var verkligen mysigt hos henne.. värt ett besök om man är i Lund. Inne i Lund har det även öppnat en ny inrednigsaffär sedan jag var där sist http://www.hemmahosemla.se/start.php så det blev lite inhandlat där oxå. På vägen hem från Lund stannade vi till på en loppis och jag hittade massa gamla tidningar så blir perfekt till årets julpyssel..
Har även varit i Göteborg i veckan med sonen och min mor. Där finns affären Grönbergs interiörhttp://www.gronbergs.com/ Det var verkligen fullt med härliga julsaker och fick en hel del inspirationen bla att sätta kakformar med pärlnål på krans. Så dagen efter fick det bli en krans till ytterdörren. Gå gärna in på http://inredningsbloggen.blogg.se/2007/november/jul-pa-gronbergs-interior.html för att se bilder från butiken

En sista krans blev det till min kära vän Gaby.. blev riktigt nöjd..
Idag har jag varit
http://www.ostregard.se/ en super ställe att hitta gamla härliga saker. Har inte varit där på superlänge så det var kul att åka dit. Vad mest ute efter lite småplock och det fick följa med lite pynt hem.. Visar vad längre fram..
Ha det så gott.
Sandra


3 kommentarer :

 1. Shit pommefritt va duktig du är!
  Tack igen för den fina ljusbrickan jag fick av dig! :-)
  Kramar till dig min vän!

  SvaraRadera
 2. Så piffigt med flaskor, annorlunda och snyggt. Kram Liselott

  SvaraRadera
 3. Ha visst missat nov/dec. Kul att se allt fint du gjort! Tyvärr blev det ju ingen visit hos er vid jul. Risken finns väl att du börjat plocka ner allt fint nu, eller? Kramiz Mia

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra