16 oktober 2006Fyra vindar.....

Igår var jag ute och mysåkte med en vän och vi var i en buik som heter "Fyra vindar", ligger en bra bit ut på landet och jag tycker det är så kul när man vågar öppna butiker som inte ligger mitt i smeten.
Hela butiken går i den underbara danska stilen med allt var det innebär.
Har ni någongång vägrna förbi Ljungby ska ni ta en sväng förbi.Ha en härlig kväll!
KrAm
Sandra

6 kommentarer :

 1. Ser ut som en väldigt trevlig butik! Jag håller med dig, kul att öppna lite utanför smeten, men hur överlever de? Att ha butik handlar ju lite om att man syns, eller hur? Fint iallafall!;)

  SvaraRadera
 2. Jag tror att många har det vid sidan om sitt vanliga jobb och så har dom det på gården så ingen hyra, öppet oftast bara på helgen..

  SvaraRadera
 3. Å hvilken fin butikk... Det er min drømm - å kunne åpne en slik butikk. Det finnes altfor lite av disse butikkene i Norge.
  Ha en god dag:-)

  SvaraRadera
 4. Ser helt tydelig at her skulle jeg ha vært!! Såååå mye fint!

  SvaraRadera
 5. Hej! Har läst din blogg ett tag, men först nu har jag också kunnat kommentera!! Mysig butik! Jag skulle också vilja ha en "helgbutik". Himla mysig hall du har fått! Kika gärna in på min blogg!

  SvaraRadera
 6. Vilken härlig blogg du har! Själv håller jag till på tradgardsblogg.se.

  Gillar din stil i hemmet, sådär lantligt romantiskt som jag också gillar. Din trappa ser precis ut så som min ska se ut när den är klar. Vit med träfärgade steg.

  SvaraRadera

Skriv gärna en rad eller två.
Det gör mig väldigt glad.
Tack söta och varma kramar till er.
Sandra