24 mars 2008

Höga lampfötter..

..är något som jag alltid har haft ett gott öga till. Desto högre desto bättre, så för ett tag sedan var jag på Gekås och mitt framför ögonen fanns höga vita lampfötter. Tala om att jag blev salig, priset var inte så dumt heller, Gekås är ju oftast billigt. Så det fick bli 4 st med hem.
Hemma har två lampkjolar legat och väntat på att få komma till användning det enda jag inte hade var vita lampskärmar, så det fick bli en tur till den lokala second hand affären.
Hela 10 kr st.. : )


Passar perfekt i mitt tv rum..


Här snöar det på förfullt och jag som trodde att det skulle vara vår i södra Sverige. Var i Sälen och åkte lite snowboard i förra veckan. Sååå underbart strålande sol och massa frisk luft.
Ha en superskön vecka!!
Sandra

3 mars 2008

Tv rummet börjar bli klart..

.. nu är tv skåpet ommålat till vitt. Innan var det i betsat och kommer från Ikea, men jag tyckte inte det passade in med tapeten, så det fick bli i vitt. Vilken överraskning ( inte särskilt det mesta bli vit målat i det här hemmet)!!! Resultatet blev super enligt mig, för att gömma tv är nästa ett måste våran är stor klumpig och grå så den går inte riktigt ihop med inredninen..

Till tv och dvd tillkommer ju en hel del fjärrkontroller och till datorn en hel del sladdar och annat smått och gott. Så det fick bli en liten gömma för dem.. Den kommer från Ikea som jag har målat vit och sedan skrivit ut orden och strukit dem på..
Ha en del nya projekt pågång bla. en ny altandörr med spröjs som ska in i huset och en gammal skolbänk.. Visas inom kort.
Tack än en gång till alla söta kommentarer!!!
Ha en härlig vecka!!
Kram
Sandra